Hogyan válassz?

Ha az ember arra adja a fejét, hogy céget alapít és üzemeltet, beleeshet abba a hibába, hogy minden mozzanatot egyedül szeretne kialakítani és a megoldásokat is egyedül viszi véghez, nem kér segítséget. Ez sokszor talán azért alakul ki, mert azt gondolja az ember, hogy nagyon költséget, vagy azért, mert úgy gondolja, hogy ő tud megoldani mindent a legjobban, esetleg nincs bizalma mások felé, vagy azt gondolja, hogy idegeneket beengedni a céges működésbe vagy döntésekbe. Esetleg mondjuk tegyük fel nem szeretné, hogy bárki tudomást szerezzen interkulturális feszültségekről, nehéz helyzetekről vagy gyengeségekről. Ez abszolút érthető, mert a nagyobb vállalatokat tekintve ez sokszor fenyegetettséget okozhat a versenytársakkal szemben. Viszont én azt gondolom, hogy minimum ugyanekkora hiba lehet minden ilyen lehetőséget vagy elutasítani a céges fejlődést tekintve. Nagymértékben megrekedhet ugyanis ebben az esetben a vállalati növekedés, ami hosszú távon végzetes következményekkel járhat. De mégis mit tehetünk ennek érdekében?

Tájékozódjunk! Ne sajnáljunk sem időt sem energiát arra, hogy utána érdeklődjünk, milyen működési múlttal rendelkeznek a kiszemelt szolgáltatók, és milyen partnerekkel dolgoznak már együtt. Milyen eredményeket tudnak biztosítani számunkra, még akkor is, ha ez első körben puszta ígérgetésnek tűnik számunkra. Személy szerint én a cégem számára a https://kogwheel.com/hu/ szolgáltatásait az alapján választottam ki, hogy nagy körben érdeklődve, sok partnerükkel egyeztetve minden helyről olyan válaszok érkeztek vissza hozzám, amik nagyon meggyőzők voltak. Ezek után egy személyes egyeztetés alatt meggyőződtem arról, hogy a vállalatvezetés és a legfőbb vezetők is szakmai tapasztalatot tekintve és emberileg is alkalmasak arra, hogy bizalmat szavazzak számukra a közös munkát érintően.

Azt mondhatom, hogy ez a döntés a vállalatom számára nagyon sikeres és erősödő változásokat hozott már egy év alatt is. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, és az alkalmazottjaik szakmai és egyéb felkészültségével egyaránt. Nem fordult elő semmilyen probléma vagy incidens a szolgáltatás teljesítés közben, ezért biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon eredményes és hosszú távon átívelő kapcsolat alakult ki. Mindenkinek azt javaslom, hogy időt és energiát nem sajnálva, részletes információ szerzés és elemzés  után ne féljen egy személyes találkozás alkalmával kérdéseket feltenni és így meggyőződhetünk a hozzáértésről és megbízhatóságról és már biztosan nem fogunk rossz döntést hozni a partner tekintetében.