A legújabb próbálkozás

Az ember rengeteget használja a mai világban a telefonját, a laptopját és egyéb ilyen elektronikai berendezését, mert hihetetlen módon megkönnyítik az életet és nagyon sok esetben csak ezek teszik lehetővé, hogy ha bár a távolból is, egy-egy munkát meg tudjunk csinálni. Nekem mindenképpen nagyon sokat segít az a fajta mobilitás, amit a használatukkal kapok. A két gyerekem mellett, akik verseny szinten sportolnak, az edzések és az iskola, a férjem menedzselése és a házimunka megoldása mellett máshogy sokszor elvesznék, ebben teljesen biztos vagyok.

Rengeteg kiegészítőt is használok pont ezen okok miatt, hiszen az apple termékek például nem arról híresek, hogy nagyon jól bírnák szuflával, sőt, iszonyat gyorsan merülnek, szóval nekem szinte mindenhol van egy töltőm és kábelem, hogy ha úgy adja az élet ne kerüljek bajba, hiszen telefon nélkül félkarú óriás manapság már az ember, nem beszélve a folyton változó napitervről és annak menedzseléséről.

Én ma már nem használok gyári kiegészítőket, mert hihetetlen módon megingott a bizalmam, amikor a második töltőkábel ment szét ugyanazon a helyen három hónapon belül. Én megmondom őszintén nem gondoltam sosem hogy valaha ezt fogom mondani, de nem éri meg. Persze nehéz jó és megbízható márkát találni az utángyártott kiegészítők terén, de most azt hiszem a legújabb kipróbált márka, a baseus hungary teljesen jól be fog válni hosszú távon is. Jelenleg ugyanis azt látom, hogy nem csak hogy jó áron és egyszerűen hozzá tudok jutni ezekhez a kiegészítőkhöz a baseusshop.hu oldalon, de nagyon jó minőségűek és tartósak is ezek a termékek. Eddig legalábbis nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, pedig már közel fél éve használom az első rendelésem dolgait. Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy próbálja ki ezeket a termékeket és az oldalt is.