Az új kedvencem

Két éve úgy döntöttem, hogy elég volt abból, hogy én soha semmit sem sportoltam, és bármi is legyen, amit találok magamnak, amit én is tudok csinálni rendszeresen, valamibe belevágok. Ekkor indultam el egy edzőterembe, ahol eleinte aerobik órákra jártam, majd ott barátokra tettem szert, akik a fejükbe vették, hogy elindulnak egy akadálypályás futóversenyen, és hát persze én is belekeveredtem a csapatba. Azóta ott tartunk, hogy a lehető összes ilyen versenyre megyünk, általában mindenki, együtt, egy csapatként.

Persze ahogy jöttek az új versenyek, a távok is egyre növekedtek, a célok is egyre nehezebbé váltak és az edzések is egyre keményedtek. Igazság szerint hatalmas hálával tartozom ennek a csapatnak, mert általuk észrevétlen lettem lelkes kezdőből haladó szintű amatőr sportoló, aki most már ott tart, hogy egy apple watch órát is beszerzett az edzésekhez, mert már mérni kell a pulzust, a magasságot, a megtett kilométereket és az időt. Imádom ezt az órát. Mindenben segít, még egy szuper térkép is van benne, így már néha egyedül is tudok plusz edzéseket csinálni a közeli erdős területen.

Egyetlen dolgot kell még beszereznem, de már tudom is hogy honnan, csak meg kell rendelnem, egy új apple watch szíjat, a https://applewatchshop.hu/ oldalról. Hiszen itt rengeteg félét találok, és már ki is néztem egyet, ami anyagában megfelelő az edzésekhez és versenyekhez, mert én szövet szíjjal vettem az órámat, de az nem hálás az edzéseknél. Így aztán ha ezt a szíjat hamarosan beszerzem már semmi sem állíthat meg a következő rekord időig. Alig várom, hiszen az mindig hihetetlen jó érzés amikor az ember teljesít egy új kitűzött célt.