A munkahelyem legújabb kihívása

Én mindig is az a típus voltam, aki egy munkahelyre kerülve nem görcsöl, gyorsan beilleszkedik, hihetetlen gyorsan és hatékonyan meg tudtam mindig tanulni a feladataimat, és ebben igazság szerint egyik helyen sem volt probléma. Elég elfogadó vagyok ahhoz, hogy a társasággal se legyen gondom, szinte soha semmilyen konfliktus nem volt egyik munkahelyemen sem. Persze nem azért, mert probléma ne lett volna, hanem leginkább azért, mert igyekeztem mindent szépen és érthetően lekommunikálni és ha probléma volt, nem a hibáskeresésbe menekülni, hanem bizony a megoldás felé lépkedni. Ez pedig nekem mindig nagyon sokat segített. Most azonban a legújabb munkahelyemen egy kis nehézségbe ütköztem, és ami ráadásul nagyon furcsa és számomra a mai napig, hiszen nekem ezzel soha sem volt gondom. Persze a kollégák elmondták, hogy ezzel a csapattal eddig se nagyon volt könnyű és úgy gondolják, hogy mivel új ember vagyok, ezért sokkal többet meg is engednek maguknak.

A kapcsolatnak pedig vége is szakadt, hiszen nem csak hogy kommunikálni nem lehetett velük jól, de sajnálatos hibákat is vétettek szerelés és javítás közben, így pedig a vezetőség úgy döntött, hogy kell helyettük keresni egy másik csapatot, amit az én feladatomként jelöltek meg. Persze nem volt könnyű dolgom, de a keresgélésem közepén egy nagyon kedves ismerősömtől kaptam egy javaslatot, hiszen iphone szerviz Budapest környékén sok van, de valóban jó és szakmailag is tökéletes csapatra ritkán talál az ember. Én pedig az ajánlásként elém tárt expertmobil csapatát bizony tökéletesnek találtam és találom még a mai napig is, ahogy együtt dolgozunk. Sokkal egyszerűbb, gyorsabb és könnyebb velük a kommunikáció, és azt gondolom, hogy gyorsabban és minőségibb eredményekkel is dolgoznak mint az előző csapat.

A legújabb kihívás tehát maximális sikerrel zárult, azóta a céges telefonflotta állománya hihetetlen jó kezekben van, nem hogy az nem fordul elő, hogy több hétre nem érkezik vissza a javított eszköz a munkavállaló kezébe, hanem hihetetlen gyorsan és tökéletes eredményekkel dolgozik ez a kis csapat, akiket nem csak emiatt, hanem a lelkiismeretes és kedves hozzáállásuk miatt is csak ajánlani tudok mindenki számára.