A barátnőm tanácsára

Én azon típusú nők közé tartozom, aki nem igazán kedveli a nagyon márkás dolgokat. Nem csak azért mert nem tartom annyival jobbnak a minőséget mint amekkora hír értéke van egy-egy névnek mondjuk az arcápolás vagy a kozmetika terén, hanem bizony azért is, mert azt gondolom, hogy nem igazán ér annyit egy-egy ilyen márkás termék, mint amennyit kérnek érte. A minőség nem mindig, vagy inkább úgy mondhatnám, hogy nagyon ritkán társul az árakhoz sajnos. Én éppen ezért mindig a közép kategóriát lövöm be a magam számára célként, mert akkor szinte biztos lehetek abban, hogy nem kell attól tartanom, hogy túl drágán vásárolok meg valamit, vagy mondjuk teljesen csalódás lesz a kipróbáláskor a termék.

Én nagyon szeretem az avon termékcsaládokat például. Imádom a testápoló és az arcápoló termékeit is, de a smink tekintetében is elég sok dolgot az avon termékei közül választok ki rendszeresen. Picit macerás rendelni ettől a cégtől, pontosabban macerás volt, hiszen az egyik nagyon jó barátnőm javaslatára felkerestem a pipereshop.hu oldalt, ahol szinte minden avon termék fenn van, megrendelhető formában, és ráadásul iszonyatosan jó árakon. Majdnem mindig találkozok ezen felül is extra akciókkal, amely keretében már sokszor vásároltam úgy terméket, hogy csak az ár változott, hiszen amúgy is megvettem volna, kvázi szerencsém volt az akcióval. Így viszont több dolog vándorolhatott végeredményképp a kosárba.

Mindenkinek csak javasolni tudom mind az avon termékeket és azok kipróbálását, mind pedig azt, hogy nézzenek fel a pipereshop oldalára, mert biztos vagyok benne, hogy sokkal gyorsabb és egyszerűbb a megrendelés mint egy katalógussal való régi időknek megfelelő beszerzés. Én azt gondolom, hogy ha régen lett volna lehetőségem, biztosan innen rendeltem volna meg az összes olyan smink terméket, amit tiniként elkezdtem használni. Kicsit később talált rám ez az oldal a barátnőm tanácsára, de jobb később, mint soha.