Az első csapat, aki valóban jól csinálja

Én megmondom őszintén, hogy amikor megalapítottam a cégemet még fogalmam sem volt egyrészt arról, hogy ez nekem ennyire fog tetszeni és ennyire élvezni fogom a vállalatirányítás minden egyes feladatát, másrészt pedig, hogy egy ilyen iszonyatosan kalandos út veszi kezdetét az életemben, amiben persze minden egyes döntésnek hatalmas súlya és fontos szerepe van, így azt lehet mondani, hogy folyamatos éberséget és a változásokra való azonnali reagálást igényel a sikeres működés. Közel hat éve vagyunk a piacon, és azt mondhatom, hogy most már inkább egy nagy vállalathoz hasonlítható a működésünk, mint egy közepes céghez. Mindig is fontosnak tartottam, hogy a cégemben dolgozó emberek megbecsülése ne hagyjon kívánnivalót maga után, de most még inkább fontosnak tartom hogy odafigyeljünk a vállalati légkörre és a megfelelő hangulatra és szinte tökéletes környezetet biztosítsak a munkavállalók számára akik nálunk munkát teljesítenek.

Persze látom én is, hogy ez ma már nem elég. Teljes mértékben profi és szakmailag tapasztalt csapat segítségére volt szükségem ahhoz, hogy a folyamatos fejlődés és fejlesztés lehetősége minden egyes munkavállaló számára biztosítva legyen, és mindenki megfelelő karrier tervet és utat tudjon a magáénak persze kompetenciáihoz és ambíciójához igazítva. Ennek kapcsán találkoztam és kezdtem meg a közös munkát a Kogwheel csapatával, akik aztán meglepetésemre még engem is el tudtak kápráztatni a csapatépítő tréning szolgáltatásukkal, hiszen én igazság szerint még soha egyetlen ilyen alkalmat sem tudtam ennyire felszabadultan élvezni, mint az ő általuk szervezett csapatépítő tréninget.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ne sajnáljon időt és energiát fektetni erre a területre, mert biztos vagyok benne, hogy a jövőben a legnagyobb problémát a munkaerő és a megfelelő munkaerő hiány okozta nehézségek fogják adni a cégek számára.