A férjem irodájának új dísze

Az ember életében egy ideig a szülők és testvérek, néhány barát, majd később a férj jelenti a legszorosabb hozzátartozót. Persze a család sem szűnik meg azzal létezni az ember éltében, hogy valaki összeházasodik a férjével, de onnantól ő lesz mellette minden pillanatban, a jobb napokon és a nehezebb időszakokban egyaránt, és ő fogja látni és tudni, érezni minden rezdülését és támogatni nap, mint nap.

Mi ketten e férjemmel rengeteg dolgon, nehéz helyzeten, feladaton mentünk már végig együtt, és azt kell mondjam, hogy minden nehézség, bár tartogatott pengeélen táncoló pillanatokat is, megerősített minket, és ha lehet ilyet, akkor talán még jobban összekovácsolt bennünket. A férjem ügyvéd tanulmányai, az én közgazdász egyetemem, aztán a közös élet kialakítása, a ház kérdés, a szakvizsga amit a férjem elég nehezen tudott abszolválni, és most az irodanyitása mind-mind olyan életfeladat volt számunkra, ami nehéz helyzeteket teremtett a kapcsolatunkban.

Most pedig egy igazán különleges ajándékkal készültem az iroda megnyitójára, hiszen mi annak idején a Balatonon ismerkedtünk meg, és éppen ezért a szalaibalazs.hu oldalról rendeltem neki ajándékba az iroda falára egy gyönyörű Balaton vászonkép meglepetést, hiszen gyönyörűen fog mutatni a falon, igazán szép dísze lesz az irodának, és biztos vagyok benne, hogy neki is mindig eszébe fog jutni a mi kis megtépázott, de erős szövetségünk, hogy mindenen túlléptünk eddig, mindent megoldottunk együtt, és ez a jövőben is így lesz. Már alig várom, hogy kibontsa, és megpillantsa. Azt hiszem, hogy bár nem egy elérzékenyülő fajta, de most ki fog ülni az arcára az elmúlt évek közös küzdelmének emléke. Már alig várom, hogy lássam a reakcióját.